Dit is de header afbeelding
Geselecteerd Verhaal Geselecteerd Verhaal

Sinistere Werk Verhalen - Nomade

Terug Naar Overzichts Menu: Nomade




Dit is een button












Merkwaardige Voorvallen - Game Is Over, A New Game Starts


Deel 2 - Jeff Lowe

Algemeen

Maar dan heb ik al lang Jeff Lowe als mijn tweede manager gehad en is ook hij, na vijf jaar mijn manager te zijn geweest, al weer lang geleden vertrokken.

Na Ben Palmer heeft Jeff Lowe een andere insteek en kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat hij niet begrepen heeft dat vervelende zaken die zich voordoen niet tegen mij zijn gericht. Of anders heeft hij dit heel goed voor mij verborgen gehouden. Hij zegt op een bepaald moment zo maar uit het niets tegen me terwijl hij me op een vestiging bezoekt: 'they don't have to do this for us'. En daarna 'I will take it up, I will do it myself', waarna hij, terwijl hij me veelbetekenend aankijkt, ook nog zegt dat hij een heel goed toneelspeler is.

Maar tegen wie is het, tegen mij, of heeft Jeff Lowe de voorgeschiedenis niet goed begrepen, of ligt het anders. Heeft Jeff Lowe zich door zijn zelfvoldaanheid, betweterigheid en een nauwelijks verholen afkeer van mijn professie vrijwel onmiddellijk nadat hij in deze functie bij Chespo is gestart bij Luca Romano onmogelijk gemaakt. Of behandelt Luca Romano iedereen in deze baan zo, ongeacht wie, om te proberen controle te houden over wat door onze afdeling in onze rapporten wordt opgenomen. Is dit het spel, is het tegen hemzelf of is het eigenlijk tegen onze afdeling.