Dit is de header afbeelding
Geselecteerd Verhaal Geselecteerd Verhaal

Sinistere Werk Verhalen - Nomade

Terug Naar Overzichts Menu: Nomade
Dit is een button
Merkwaardige Voorvallen - Game Is Over, A New Game Starts


Deel 4 - Morris Hall

De Verhuizing

De kamerprobleem krijgen een vervolg bij de verhuizing naar een gehuurd kantoorgebouw omdat we na alle reorganisaties en ontslagen nog maar met goed dertig personen op de Nederlandse loonlijst staan waarvan ook nog eens een deel thuiswerkt.

Informeel krijg ik van een collega inzage in de kamerindeling en zie welke kamer ik na de verhuizing zal krijgen, waar ik me in kan vinden. De kamer die ik zal krijgen ligt rechts schuin tegenover de collega die me het plan laat zien en dan naast me twee rustige collega's aan de ene kant en een andere collega die langdurig ziek is aan de andere kant. Schuin tegenover me aan de linkerkant zijn de kamers van HR, met Diane Ford, die, gezien de vereiste privacy met betrekking tot personeelszaken, ook geen luidruchtige telefoongesprekken zal kunnen voeren.

Zelf krijg ik tot kort voor de verhuizing geen informatie. Volgens zeggen bij monde van Rick van der Laan omdat ik steeds wanneer hij me wil informeren op reis ben. Geleerd als ik heb geen bronnen van informele informatie prijs te geven, geef ik toe dat mijn ogenschijnlijke desinteresse in de verhuizing is ingegeven door het feit dat ik in elk geval gedeeltelijk geinformeerd ben, precies weet welke kamer voor mij gereserveerd is en dat ik heel tevreden ben met die kamer, zonder verder te zeggen wie me hierover geinformeerd heeft.