Dit is de header afbeelding
Geselecteerd Verhaal Geselecteerd Verhaal

Sinistere Werk Verhalen - Nomade

Terug Naar Overzichts Menu: Nomade
Dit is een button
Merkwaardige Voorvallen - Game Is Over, A New Game Starts


Deel 2 - Jeff Lowe

Bagage - Taxi

Ook tijdens een opdracht aan de Franse vestiging die ik voor ons belangrijkste advieskantoor uitvoer komt Jeff Lowe voor de eindbespreking. Susan, de US manager van het advieskantoor zal mijn werk beoordelen en zal de slotbespreking bijwonen waarvoor Jeff Lowe haar begeleidt.

Na afloop van de eindbespreking biedt het management van de vestiging ons een lunch aan, waarna iedereen zijns weegs zal gaan. Jeff Lowe en Susan zullen teruggaan naar de V.S. De Franse manager en de partner van het advieskantoor zijn er ook bij, evenals de belangrijkste Franse managers. Na afloop van de lunch zal ik ook naar huis gaan.

Jeff Lowe en Susan rijden met mij mee naar het restaurant, wat toch al op mijn route ligt, met al hun en mijn bagage in mijn auto. Vanaf het restaurant zullen Jeff Lowe en Susan met een taxi naar Parijs gaan om daar het vliegtuig terug naar de V.S. te nemen.

Ik zit, zo tegen het einde van de lunch, in een geanimeerd gesprek met Bertrand Corsi, een van de Franse managers, wanneer de taxichauffeur zich meldt. Jeff Lowe vraagt mij om de sleutel van mijn auto, die ik hem geef, in de veronderstelling dat hij met de chauffeur mee zal lopen en erop zal toezien dat de juiste bagage naar de taxi wordt overgeheveld. Hij gaat echter niet mee, wat niet tot me doordringt, ik ben al verder gegaan met het gesprek met Bertrand Corsi. Dan ineens hoor ik Susan nadrukkelijk zeggen: "watch out Anna, he will also take your luggage, watch out" en dan, wanneer ik niet onmiddellijk opsta, nog luider: "Anna, he will take all the luggage".

Ik sta op, ga kijken, en, inderdaad, de taxichauffeur heeft ook al een deel van mijn bagage en de koffer met de bij de opdracht behorende werkdocumenten in de taxi gezet. De werkdocumenten heb ik de week erop nodig om het conceptrapport te schrijven, wat Jeff Lowe aan het eind van die week wil hebben. Samen met de taxichauffeur zet ik mijn bagage terug in mijn auto. Ik ben weer gered.